Results 1 to 4 of 4

Thread: Horizon 2 MPU6 SEC Meter Wiring

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    May 2016
    Posts
    9

    Horizon 2 MPU6 SEC Meter Wiring

    Hello

    At my Whits end with this problem.

    Had continous issues with my sec meter.

    Replaced 3 times with new units and works fine before I get the LCD meter NOT FOUND error.

    Traced wires though the whole machine and can't find any breaks.

    Cable seems to merge with logo lamps (top of the unit) but it seems to visit each individual lamp.

    Anyone got advice on next thing to check?
    Or
    Where the wiring ultimately ends up?

    Meter display is working BTW just undetected??

    Thanks in advance.

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    592
    the sec wires go straight to the mpu, they are all coloured black and should not pass through anything in the lamp matrix.

    my guess?

    the wire/s have been trapp/ed and snapp/ed by the door frame and reconnected incorrectly.

    the problem lies with whatever wire is connected to logo lamp. take the wire off the lamp altogether

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    May 2016
    Posts
    9
    Thanks for the info. I have managed to trace black wires and white wire back to mpu. It's the single red wire that runs into the lamps. I assume this is power. Shall I disconnect sec meter and power through somewhere else?

    Sorry to be vague with this!

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    592
    might be easier to post an image..

    the meter wires are completetly spererate from the lamp matrix....

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •